All times are UTC




Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ]  Digg: Dc/cant connect.  Digg: Dc/cant connect.  Digg: Dc/cant connect.  Digg: Dc/cant connect.
  Print view

Dc/cant connect.
Author Message
PostPosted: Sun Jan 01, 2017 5:20 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sun Jun 24, 2012 8:27 pm
Posts: 672
Anyone else at random times get DC'd then can't connect for at least 10 minutes. Happens to me at least once a day randomly. Always when i'm just hunting it happens.

_________________
Image


Top
 Profile  
 

Re: Dc/cant connect.
PostPosted: Sun Jan 01, 2017 5:24 pm 
Offline

Joined: Wed Dec 28, 2016 1:46 pm
Posts: 11
Has been completely stable on my isp, the issue is somewhere on your end.


Top
 Profile  
 

Re: Dc/cant connect.
PostPosted: Sun Jan 01, 2017 5:26 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sun Jun 24, 2012 8:27 pm
Posts: 672
It's only with Olympia, I can use my internet even go on nemesis do everything I normally can. Just trying to reload in Olympia it just counts and counts and counts. Even tried reloading the client but then the client won't even load.

_________________
Image


Top
 Profile  
 

Re: Dc/cant connect.
PostPosted: Sun Jan 01, 2017 5:35 pm 
Offline

Joined: Wed Dec 28, 2016 1:46 pm
Posts: 11
Shiffty wrote:
It's only with Olympia, I can use my internet even go on nemesis do everything I normally can. Just trying to reload in Olympia it just counts and counts and counts. Even tried reloading the client but then the client won't even load.

What do you mean the client won't even load? Do you get an error or when you start the game, you get a blank screen of nothingness or .. ?
Have you tried rebooting the PC and then rerun Olympia? If it works that way, there's something fishy with your software. Don't know the specifics, unfortunately.


Top
 Profile  
 

Re: Dc/cant connect.
PostPosted: Sun Jan 01, 2017 5:37 pm 
Offline
User avatar

Joined: Sun Jun 24, 2012 8:27 pm
Posts: 672
I've tried that still gives me same for like 10 mins then lets me in. It gives me a message idk exactly what it says, but its something like can't load to client retry.

_________________
Image


Top
 Profile  
 

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

All times are UTC


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron




All times are UTC - It is currently Sun Jun 25, 2017 3:41 am

Liquid Black Designed By Andrew / Powered by phpBB © 2008 phpBB Group